Kuchnia indyjska – błogość i smak

Indie! Kto by nie chciał tam pojechać choć jeden raz? Pięknie, ciepło, a przede wszystkim smacznie!

Kuchnia indyjska to niebywała mieszanka smaków, zapachów i barw. Misa ryżu, pyszne sosy i dodatki oraz aromatyczne chlebki chapati czy naan – to typowy posiłek hinduski.

Jeśli chcesz posmakować przepysznych dań, które przeniosą cię choć na chwilę do tej pięknej krainy, zapraszamy do restauracji NANDANA, która niedawno otworzyła się w strefie Grand Kitchen na drugim piętrze Galerii Mokotów. Króluje w niej tradycyjna kuchnia indyjska, pełna egzotycznych barw, zapachów i smaków. Pozwól się uwieść urokowi Indii, ich bogactwu i różnorodności, które odkryjesz w przygotowanych przez tamtejszych kucharzy smakołykach.

Specjały podawane w restauracji Nandana zachwycają smakiem zaczynając od NANDANA ROLLS – smakowitego nadzienia, zawiniętego w delikatne, cienkie ciasto, które najlepiej smakuje jedzone rękami, przez znakomite dania wypiekane w PIECU TANDOORI, aż po BIRYANI – przysmak pochodzący z Persji, ale znany w całych Indiach – aromatyczny i pikantny, układany warstwami, gotowany na wolnym ogniu i podawany w kociołku.

Odwiedź restaurację NANDANA, by poczuć błogość i smak!

 

 

Wstecz