Pini

W menu PINI Grill& Delikatesy główne miejsce zajmują steki, które serwowane są w towarzystwie sosoów oraz dodatków. Mięso, z którego są przygotowywane jest starannie wybierane przez właścicieli restauracji, którzy za cel stawiają sobie promocję polskich i włoskich specjałów wśród Polaków. Warto podkreślić, że mięso, z którego przygotowywane są posiłki pochodzi z zakładów ambasadora polskiej wołowiny – PINI Beef, które należą do rodziny PINI.
Wśród serwowanych steków miejsce znalazły: Ribeye, New York, Rump Steak, Picagna, Taliata czy Fiorentina oczywiście goście sami decydują o stopniu wysmażenia według własnych preferencji kulinarnych. W serwowanych daniach bardzo ważne miejsce zajmuje jakość mięsa, sposób jego podania oraz miłość do dobrego smaku i pasja kucharzy do swojej pracy. Obok steków w karcie znalazły się burgery oraz specjały kuchni włoskiej, które można zjeść na miejscu lub w zlokalizowanych w restauracji delikatesach kupić na wynos.
Karta menu została przygotowana z największą starannością i pozycje z menu tak dobrano, że będą odpowiadały zarówno męskiej jak i damskiej części gości. Nie zapomniano oczywiście również o najmłodszych dla, których też przygotowano specjalne pozycje w menu. W Pini Grill & Delikatesy ważne miejsce zajmują sery, szynki, regionalne włoskie specjały oraz wina, które importowane są z Włoch.

Wstecz